På salg!

Bad | Hylle 200 X 60 Cm, String – String

NOK 1628.64 NOK 894.40

Til det mer romslige badet har vi dette oppsettet som vil gi deg all den oppbevaringsplassen du måtte trenge. To nedre metalhyller med høy kant er det perfekte stedet for en bunke håndklær, og metallhylle…

På lager

Varenummer: DA-67.AB10123 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Til det mer romslige badet har vi dette oppsettet som vil gi deg all den oppbevaringsplassen du måtte trenge. To nedre metalhyller med høy kant er det perfekte stedet for en bunke håndklær, og metallhyllene med lav kant vil gi deg plass til alt annet.
Mål: L 60 x H 100 x D 30 cm.
Gavlen plasseres stående mot gulvet og skrus fast i veggen. Skruer samt monteringsanvisning følger med. Bruk fantasien og prøv deg på å bygge en hylle fra gulv til tak, fra en side av veggen til den andre. Du kan kjøpe til hylleplan, skap, skuffeseksjon eller bladhylle, alt for å få din stringhylle som du ønsker den. Du kan enkelt bygge ut din stringhylle senere ved å kjøpe til flere deler om du ønsker det senere. Stringhyllen er en designklassiker, nett i sitt utseende og fremhever dine innredningsdetaljer på beste måte.
Leveringstid på ca 6 uker
Med String er det jo uante muligheter. KlikkHERog design ditt eget Stringsystem om du vil ha andre farger. Skissen mailer du til oss ([email protected]) så tar vi kontakt med deg og bekrefter pris og levering.
Vi forhandler hele kolleksjonen til String. Finner du ikke ditt String produkt i nettbutikken er det bare å sende oss en mail på [email protected] så kommer vi rask tilbake med pris og leveringstid.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bad | Hylle 200 X 60 Cm, String – String”
  1. Fri frakt og retur
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder:  

Copyright © 2023 downgaadi.com - Alle rettigheter forbeholdt.