På salg!

Stue | Cph 30, 200 X 90 + 4 Ileggplater – Hay

NOK 1847.04 NOK 759.20

årest beste nyhet? Dette har vi ventet leneg på og nå er det her! CPH 30 spisebord er designet av Ronan and Erwan Bouroullec for Hay kommer endelig med ileggplater! Et dekorativt spisebord produsert i massiv eik med en bordplate…

På lager

Varenummer: DA-67.AB10672 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

årest beste nyhet? Dette har vi ventet leneg på og nå er det her! CPH 30 spisebord er designet av Ronan and Erwan Bouroullec for Hay kommer endelig med ileggplater! Et dekorativt spisebord produsert i massiv eik med en bordplate i eik og linoleumBordet er stilrent, holdbart og har plass for mange middagsgjester. De stødige bena mot den tynne bordplaten gir bordet en luftig følelse. Supplerende illegsplater kan enkelt settes inn i bordets sentrale glidemekanisme, slik at bordet kan utvides til ønsket lengde. Bordets fleksible lengde gjør den egnet for kontorer og offentlige sammenhenger, samt arbeidsplass eller spiseløsninger i hjemmemiljøer.
CPH30 Extendable er tilgjengelig i en rekke størrelser med en eikramme, samt at bordplaten kan fåes i laminat eller linoleum.Illeggsplaterer ikke inkludert, og kjøpes separat. Vær oppmerksom på at fargeforskjellenkan skje mellom bordplater og illegsplaterinnenfor standardkvaliteten til Hay og anses derfor ikke som et krav.Supplerende illegsplater kan enkelt settes inn i bordets sentrale glidemekanisme, slik at bordet kan utvides til ønsket lengde. Bordets fleksible lengde gjør den egnet for kontorer og offentlige sammenhenger, samt arbeidsplass eller spiseløsninger i hjemmemiljøer.
CPH30 Extendable er tilgjengelig i en rekke størrelser med en eikramme, samt at bordplaten kan fåes i laminat eller linoleum.
Dette bordet i mattlakkert eik måler 200 x 90 cm og har 4 illegsplater i grå linoelum med lakkerte kanter og et støttebein. Leveringstiden er ca 7 – 9 uker.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Stue | Cph 30, 200 X 90 + 4 Ileggplater – Hay”
  1. Fri frakt og retur
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder:  

Copyright © 2023 downgaadi.com - Alle rettigheter forbeholdt.