På salg!

Stue | Hylle Med Skap 160 X 200 Cm, Valnøtt – String

NOK 1924.00 NOK 759.20

Denne kombinasjonen åpner for kreativitet. Oppbevar alt du trenger i hyllene og i skapet og tilpasse hele kombinasjonen ved å henge et maleri ved siden av de øvre gulvpanelene. I magsinhyllen er …

På lager

Varenummer: DA-67.AB10942 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Denne kombinasjonen åpner for kreativitet. Oppbevar alt du trenger i hyllene og i skapet og tilpasse hele kombinasjonen ved å henge et maleri ved siden av de øvre gulvpanelene. I magsinhyllen er det plass til de vakreste bøkene dine. Dette oppsettet med en skapseksjon gir deg rikelig med oppbevaringsmuligheter uten å ta for mye plass.
Mål: L 160 x H 200 x D 30 cm. Gavler i grå, hvit, brun, beige eller svart.
Gavlen plasseres stående mot gulvet og skrus fast i veggen. Skruer samt monteringsanvisning følger med. Bruk fantasien og prøv deg på å bygge en hylle fra gulv til tak, fra en side av veggen til den andre. Du kan kjøpe til hylleplan, skap, skuffeseksjon eller bladhylle, alt for å få din stringhylle som du ønsker den. Du kan enkelt bygge ut din stringhylle senere ved å kjøpe til flere deler om du ønsker det senere. Stringhyllen er en designklassiker, nett i sitt utseende og fremhever dine innredningsdetaljer på beste måte.
Leveringstid på ca 6 uker
Med String er det jo uante muligheter. Klikk HER og design ditt eget Stringsystem om du vil ha andre farger. Skissen mailer du til oss ([email protected]) så tar vi kontakt med deg og bekrefter pris og levering.
Vi forhandler hele kolleksjonen til String. Finner du ikke ditt String produkt i nettbutikken er det bare å sende oss en mail på [email protected] så kommer vi rask tilbake med pris og leveringstid.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Stue | Hylle Med Skap 160 X 200 Cm, Valnøtt – String”
  1. Fri frakt og retur
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder:  

Copyright © 2023 downgaadi.com - Alle rettigheter forbeholdt.